tiistai 9. joulukuuta 2014

Koulutyö...

Taitajakisoja harjoittelemista varten tehty työ. Tehtävnä siis tehdä lehteen tuleva ilmoitusaukeama. Aiheena Talvilennätys, aihe josta minulla ei ollu juuri mitään tietoa, mutta onneksi on internetti ;D...

Työtä oli hankalaa saada alulle. Tuijotin pitkään tyhjää näyttöä ja löin päätä seinään (kirjaimellisesti...) Tuntui haastavalta tehdä iso aukeama joka koon perusteella olisi voinut olla juliste mutta se ei ole... Ja muutenkin sana ilmoitusaukeama ei jotenkaan vaan soinnu ja tunnut sopivalta... No jokatapauksessa, sain vihdionkin idean selailemalla kuvia joita työhön oli annettu käytettäväksi. Minä katson julisteiden tekemistä valokuvaajan kulmasta, keskipisteenää ja vallitsevana elementtinä on valokuva, joka on käsitelty ja hiottu parhaan näköiseksi. Sen jälkeen tulee typografia ja niiden jännitys kuvan välillä ja linjat jotka ne muodostaa.  Tässä tein taivaalle käsittelyä ja syväsin lentokoneen toisesta kuvasta ja käsittelin sen saman tyyliseksi ja yhteensopivaksi. (clarity, kontrasti, clarity,clarity....) Otsikko sivun teksti löysi nopeasti paikkansa ja työstin toisen sivun tekstiä hiukan pitempään. Alakulmassa oleva lomake piti tehdä mallin mukaan, ja sitä varten tuli luettua itellan antamaa ohjetta sen merkin käyttämisestä. (ihan mielenkiinstoista ja tuli heti tosi Professhionaal olo ) Syväsin siihen kanssa kuvan pokaalista (se luki myös tehtävän annossa... ihan hyvä idea)
Niin ja melkein unohdin logo: Sekin piti tehdä itse. se oli itseasiassa yksi helpoimmista asioista. Sen kanssa ei ollut mitään luomisenturskaa (tuskaa...).

Hyvä työ ja olen ylpeä itsestäni... :) tästä tää lähtee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti