tiistai 10. marraskuuta 2015

Autonäyttelyssä 1/4

Kuten otsikosta huomaa tässä on nyt ensimmäinen postaus neljän sarjasta. Kaikista kuvista voi löytää auton ja monista löytyy myös lapsia. Joten näissä kuvissa on kaksi lempi aihettani. Autoja en ole juuri koskaan päässyt kuvaamaan ja lapsien kuvaaminen ei ole koskaan ollut niin antoisaa kuin tuona upeana päivänä. 
Ihan tiedoksi vaan, että, kyllä minä olen sellainen tyttö joka hihkuu onnesta kun näkee Kuplan liikenteessä tai kuulee jostain moottorin höpötystä. Olen kasvanut rallia katsoessa ja autolla matkustaessa, joten rakastan autoja!

Ensimmäinen kuva. Tämä on niitä kuvia jonka ottaa jatkaa matkaa ja kotona vasta tajuaa miten hauskan kuvan on saanut. Miesten ilmeet ovat aivan mahtavat!

Tämä kuva oli ihan totaallinen yllätys. En todellakaan tiennyt että lapsi olisi siellä osoittelemassa ja se vielä että se olisi äsköisen kuvan lapsi :D 
Hyvä valokuva - tarvitsee taitoa - mutta minusta se on myös paljon tuuristaa kiinni ;D

Kuvat otettu SCCH autonäyttelystä Helsingistä. Siellä oli kaiken ikäisiä mallisia kokoisia urheiluautoja ja mikä parasta koko hommaan oli ilmainen sisäänpääsy ja omistajat olivat todella ystävällisiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti