torstai 5. marraskuuta 2015

Kasvomaaleja ja naurua

Kysyin tässä joku aika sitten ystäviäni kylään ja päätettiin leikkiä uusilla kasvomaaleillani ja kuvailla sitten aikaansaannoksia. Tai järjestin enemmänkin sellaisen illan... Huomasin että kasvomaalit ovat todella helppoja käsitellä ja niillä saa tehtyä upeita "meikkejä". Toiseksi huomasin että rekvisiittaa ei ole koskaan liikaa!! Aina jos on koruja huiveja hattuja mitä vain niistä saa tehtyä vaikka mitä kuvissa. Ja ystävien kanssa on todella hauskaa kuvailla!


Täytyy sanoa että oli kyllä mahtavaa. 

Okei seuraavat kuvat eivat ole minun ottamia mutta meikkipuoli tai mallipuoli on taas ollut sitten minua tai jotain sinnepäin... Heh noh kuvia siis jotka on ottanut Isi...
Tämä viimeinen kuva on sitten seuraavalta reissulta. Tein tytöille ja itselleni kasvomaalit ja edellisenä iltana olimme jo suunnitellee asut ja sitten eikun keskelle helsinkiä kuvailemaan. Se oli kerrassaan hauskaa!

Tämä on ehdottomasti sitä kasvomaalausta, paitsi että oikeasti tuon tein kokonaan meikeillä. Eläköön Querlain, Chanel ja nro7! 

Kyllä tässä ei ole kasvomaaleja mutta tämä onkin enemmän sitä naurua. Täytyy sanoa että vaikka ilmeeni on ehkä innostunut oikeasti seisoin yhdellä jalalla 12cm koroilla ja pidin toisesta hyvin vastahakoisesta korosta kiinni mekon tyllien taistellessa vastaan... Joten tästä kuvasta seuraavassa ei näkynyt muuta kuin heiluvia käsiä ja välähdys sinistä pukua...

Sellasta...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti