tiistai 31. toukokuuta 2016

Aikamoinen kevät

Niin paljon on tapahtunut tämän kevään aikana. Talvella mietin kauhulla mitenköhän tästä selvitään, mutta näköjään siitä selvittiin ihan hyvin.

Yksi suuri asia tänä keväänä on ollut SAKUstars 2016 kilpailut jotka järjestettiin meidän koululla Omniassa. Pääsin suunnittelemaan ja tekemään kaikki tapahtuman painotuotteet. Opin valtavasti uusia asioita, en niinkään itse töiden tekemisestä vaan siitä monivaiheisesta prosessista. Nautin siitä että tekemistä oli paljon ja oli vähän kiire koko ajan. Hienoimpia hetkiä ehdottomasti oli ne tilanteet kun sai idean, lähti työstämään sitä ja monen mutkan kautta siitä tuli hyvä. Kaikkein parasta oli se kun kisat alkoivat ja näki jokapaikassa julisteita opasteita ja muita painotuotteita, siinnä todella näki oman kätensä jäljen. Voit käydä katsomassa kuvia painotuotteista ja tapahtumasta minun portfoliosta : gr-design.netToinen iso projekti on ollut Taitaja 2016 ammattitaidon suomenmestaruus kilpailut. Niihin harjoittelu on oli tänä vuonna hyvin vuoristorataista, ainakin siltä minusta tuntui. Välillä tuntui ettei mikään edennyt, mutta opin kuitenkin taas ylittämään monessa asiassa itseni. Niimpä kisat itsessään meni paremmin kuin odotinkaan. Tulin toiseksi! :D  Ne olivat todella rankat kolme päivää, mutta ne tekivät minusta taas vähän vahvemman. Minun kisatyöt löydät myös minun portfoliosta: gr-design.net

Näiden lisäksi olen ollut paljon kuvaamassa, tehnyt kaikki viimeiset jutut kouluun, tehnyt muitakin projekteja, ja elänyt. :D Nyt on aikalailla voittaja olo! Torstaina on koululla valmistujaiset ja lauantaina on valmistujaispippalot ;)

Niin ja tein oman portfolio sivuston (aikamoinen taistelu oli kyllä huh huh) gr-design.net 

Kohti uusia haasteita ja niiden yli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti