maanantai 10. marraskuuta 2014

Värillä on väliäLinnanmäki kuvia hiukan myöhään mutta parempi nyt kuin ei koskaan... Linnanmäellä oli mahtavat valot ja narunvedosta saatu saippuakupla asia oli todella innostava näin kuvauksen kannalta ja tietenkin pikkulapset tykkäsivät... Puhallus kuvan kuplan upeat värit olivat aikamoinen yllätys (hypin aika pitkään onnesta avattuani kuvan lightroomissa) Minusta kupla on kuin tulessa sisältä ja samalla sillä on jäinen kuori.
Kuva maailmanpyörästä oli aikamoisen tuskan tulos. Se oli ensimmäinen kertani maailmanpyörän kyydissä ja huomasin nopeasti etten pitänyt korkeista paikoista varsinkin kun siihen yhdistetään heiluva pieni kori täynnä tyttöjä joista osa saamassa paniikkikohtausta, mutta sainpahan hyviä kuvia. Palkit osuivat sopivasti linjaan tekevät kuvaan hiljaisen ja pysähtyneen tunnelman. Yleensä kaipaan kuvaan ihmisiä sille ne kertovat aina tarinaa, mutta tämä ei sitä tarvitse se puhuu itse omasta puolestaan.
Ballerina. Linnamäenvalokarnevaaleihin kuului esiintyjiä jotka tansahtelivat ympäri puistoa. Tämä ballerina käveli ohitsemme ja sain vangitua hetken kun se juuri levittää siipensä uringon valaistessa hänet upealla valollaan.

Hyvin onnistunut retki... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti