maanantai 20. heinäkuuta 2015

Sammakoiden sarjatulitusta

No ei oikeastaan edes tarvinnut sarjatulittaa. Minun sammakot on niin hyvin koulutettuja ettei ne hypi kameran edestä pois (kuten isäni sanoo: sammakoilla ja tolla tyttöllä on joku yhteys. Olen itse samaa mieltä... Ne on niiiiin ihania, sammakot siis). Olimme tosiaan mökillä ja mökkitie oli täynnä pieniä sammakoita. Joten minä pyysin kaksi kaveria mukaani ja me järjestettiin yhdessä mökin olohuoneessa valokuvausessio. Esimerkillisen hyviä malleja.
Ensimmäinen kuva. Kuvat on neliöitä koska ne löytyy myös instagrammista. Olen itseasiassa alkanut tykätä neliön mallisista kuvista yllättävän paljon... Kuvan ottaminen oli todella hankalaa koska minä olen niin tavattoman laiska käyttämään jalustaa. Onnistuin kuitenkin. Pidän todella paljon mallin haikeasta katseesta sen nojatessa lasin reunaan. Linjat on kuvassa todella onnistuneet.

Toinen kuva.Tämä kuva minulla oli mielessäni kun aloitimme kuvaukset ja sen myös sain. Kyllä laitoin pienen sammakon shottilasiin ja otin siitä kuvan . . . Mutta eiko olekkin mageen näköinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti