perjantai 27. marraskuuta 2015

You & I

Pieniä lumihiutaleita putoaa hiljaa pimeältä taivaalta. Ne leijailivat välähdellen valokeiloissa ja hiljalleen peittyi kaupunki unenpehmeän peiton alle. Pieni lapsi kurkistaa huuruisesta ikkunasta viimeisen kerran, ennekuin äiti tulee ja kantaa hänet lempeästi nukkumaan. Ulkona hiljaisuuden rikkoo askeleet jotka etenevät kiirehtimättä vailla päämäärää. Tämän hetken unelmat ja onni ovat katoamattomia.


Lähdimme laivalla Tallinnaan, minulle retken ainut päämäärä oli saada ihania kuvia ja rentoutua. Onnistuin rentoutumaan ja todella sain upeita kuvia. Tämä kuva on otettu illalla ja täytyy sanoa että täällä pohjoisessa kun kuvaa ja iltaisin niin silloin on hyvällä kameralla merkitystä. Se että meidän kamera näyttää filmikameralta ja pieneltä on vain hämäystä. Se että voi laitta ISO 3200 ja silloin vasta alkaa laatu heikentyä on mahtavaa. Harvoin on siis liian pimeätä kuvata... Olympuksen kameralla siis kuvailen. 

No mutta tämä kuva. Kun näin tämän söpön parin kävelemässä kadulla minun oli aivan pakko ottaa kuva vaikka minulla oli vähän kiire. Nyt kotona näin miten upea valo kuvassa onkaan. Valokeilat ja varjot tehty photoshopilla. Halusin tähän dramaattisemman tunnelman kuin mitä kameran rawi kuva antoi ymmärtää. Todellisuus oli lähempänä kuvan lopputulosta. Täytyy sanoa että olen hyvin ylpeä ja onnellinen tästä kuvasta :)

Niin ja tuo otsikko: You & I on aivan upea kappale jonka tehnyt Scorpions yhtye. (Kannattaa kuunnella ;D) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti